Magdolna(negyed) és József(város) élete
- Terítéken a Magdolna negyed és Józsefváros -
Oldal nyomtatásaKedvencekhez

A honlapkészítő kérdez, informálódik. Van, hogy válaszolnak, az a kérdés után olvasható az aktuális rovatban, de  előfordul, hogy nincs semmi reakció, azt ide dokumentálom. Nem pellengérként, hanem informálás céljából. (És nem a törvényi határidő a fontos, a hiányérzetem miatt azon belül is ide kerülhet valami/valaki, mert lehet egy válasz határidőn belüli, miközben mégis illetlenül és oktalanul lassan érkezik meg.)

 
2008. 08. 08. Június 23-án levélben kérdeztem meg a "Kesztyűgyár" Tanácsadó Testületének több tagját (nevezetesen Bodor Gergelyt, Gotthard Gábort, Hárs Gábort, Keszthelyi Dorottyát, Kocsis Mátét, Tóth Krisztiánt  és Szabó Zoltánt), hogy milyen jellegű tanácsokkal segítették a munkát. Hárs Gábor visszaírt, hogy ő tanácskozási joggal vesz részt a testületi üléseken, arról nem írt, hogy mit is csinál, javasol azokon. A többi címzett nem olvas e-mailt.
  
Szintén csendben van a Józsefváros című lap: e-mailemre június vége óta nem válaszol a szerkesztősége. A levélben az ezen a honlapon is olvasható cikkről kérdeztem őket.